Butiksstädning i Göteborg

Vårt städfirma har lång erfarenhet av att städa butiker med bästa resultat i Göteborgs regionen,Västra Sverige, Stockholm samt Malmö.

Butiksstädning i Göteborg

En ren och fin butik ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken oavsett om det handlar om dagligvaruhandeln eller detaljhandeln.

Butiksstädning förutsätter en god kompetens hos städpersonalen för att ett bra städresultat skall uppnås. Speciellt höga krav ställs i dagligvaruhandel och i livsmedelsbutiker. En ren och fräsch butik ökar konkurrenskraften och gör att kunderna gärna kommer tillbaka. Butiksmiljön tillsammans med kundservice är idag mycket viktiga konkurrensmedel. Noggranna städinstruktioner och checklistor och kvalitetsmål säkerställer våra levererade städtjänster. Vi anpassar vårt städarbete efter dina öppettider och är flexibla i vårt utförande. Vi är fullt försäkrade med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring. Vår personal är försäkrade genom Fora och vi har kollektivavtal för alla anställda.

Nöjda kunder

Vi som städfirma har ett stort antal nöjda kunder och referenser som du kan ta del av vid vårt besök ute i din butik. Vi kommer alltid ut till dig och går igenom behov och förutsättningar innan vi ger dig en konkurrenskraftig offert på våra städtjänster, butiksstädning.

Erfarenhet av butiksstädning

Vi har lång erfarenhet av städning av både stora och små butiker. Vi levererar även våra städtjänster till butikskedjor i Västra Sverige.

Kompetent städpersonal

Med låg personalomsättning får du kända ansikten som städar din butik, kontinuiteten borgar för din trygghet. Vår erfarenhet ger dig effektiva städtjänster.

Minimal miljöpåverkan

Minimal miljöpåverkan

Våra städprodukter har minimal miljöpåverkan så att vi skapar en bra miljö för er och vår personal. Vår städfirma strävar alltid att använda oss av miljömärkta produkter i städverksamheten.

Minimal miljöpåverkan

Kontorsstädning

Noggrannhet, kvalitetssäkring, god service, kontinuitet hos personal är ledord i vår städfirma.

Minimal miljöpåverkan

Butiksstädning

Effektivitet, kvalitetssäkring, noggrannhet, moderna maskiner och utrustning ger dig alltid 100% resultat när du anlitar oss som städföretag.

Minimal miljöpåverkan

Rena Rulltrappor

Rengöring av rulltrappor med unik metod, 100% miljövänlig med bästa resultat. Bäst i test hos Sveriges största flygplats.

Städ & Golvteknik stöder ActionAid


Copyright © 2015 Servicegruppen Städ och Golvteknik AB | Fredriksdalsgatan 12c, 412 65 Göteborg | Tel. 0708-329698