Byggstädning Göteborg

Vi har utökade möjligheter att genomföra byggstädning i Göteborg med omnejd, grovstädning, finstädning och slutstädning av byggarbetsplatser. Vi har också skrivit kollektivavtal med Byggnads.

Vi har tidigare arbetat med uppdrag inom byggområdet och har fått nya möjligheter att utveckla denna del av verksamheten genom att vi knutit till oss ny personal med lång erfarenhet av städning av byggen, byggstäd i Göteborg.

Du kan idag få hjälp med grovstädning, finstädning och slutstädning av vår kompetenta personal. För att få stort utbyte av sin personal krävs en ren och sund arbetsmiljö. Genom att ha en kontinuerlig byggstädning under projektgång skapar vi förutsättningar för ett rent, trivsamt och säkert bygge i Göteborg med omnejd.

Vi har även möjlighet att hjälpa dig med städning av bodar och övriga utrymmen för personalen i och runt Göteborg och I Västra Sverige. Vi har även filialer I Stockholm, Malmö och Trollhättan.

Ladda ner produktblad

Byggstädning Göteborg - Västra Sverige

Rena byggarbetsplatser ökar effektiviteten och ger säkrare arbetsplatser för alla yrkesgrupper på bygget. I många fall kan vi hjälpa till med att förbättra arbetsmiljön och förenkla arbetet för all personal som finns på bygget. Förutom att hålla rent och snyggt på bygget kan vi hjälpa till med att ta emot material, fördela och distribuera material på bygget så det flyter effektivt.

Finstädning slutstädning ger dig:

- säkrare byggarbetsplats
- ökad trivsel hos personal
- ökad effektivitet, produktivitet

Grovstädning - Byggstäd

- snabbare/effektivare besiktning
- smidig överlämning till beställare
- bättre möjligheter att korrigera fel innan besiktning.

Minimal miljöpåverkan

Minimal miljöpåverkan

Våra städprodukter har minimal miljöpåverkan så att vi skapar en bra miljö för er och vår personal. Vår städfirma strävar alltid att använda oss av miljömärkta produkter i städverksamheten.

Minimal miljöpåverkan

Kontorsstädning

Noggrannhet, kvalitetssäkring, god service, kontinuitet hos personal är ledord i vår städfirma.

Minimal miljöpåverkan

Butiksstädning

Effektivitet, kvalitetssäkring, noggrannhet, moderna maskiner och utrustning ger dig alltid 100% resultat när du anlitar oss som städföretag.

Minimal miljöpåverkan

Rena Rulltrappor

Rengöring av rulltrappor med unik metod, 100% miljövänlig med bästa resultat. Bäst i test hos Sveriges största flygplats.

Städ & Golvteknik stöder ActionAid


Copyright © 2015 Servicegruppen Städ och Golvteknik AB | Fredriksdalsgatan 12c, 412 65 Göteborg | Tel. 0708-329698