Kontorsstädning i Göteborg

Ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder, nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag.

Trivsel på kontoret är förutsättningar för att personal skall göra ett bra jobb. Väl utförd kontorsstädning påverkar upplevelsen av arbetsmiljön både hos personalen och företagets kunder.

Vi som städfirma gör alltid en genomgång av ditt städbehov och sammanställer en noggrann städinstruktion som följer era önskemål för kontorsstädning.

Vi mäter städkvaliteten i städföretaget kontinuerligt genom checklistor för kontorsstädningen och en kommunikation med städpersonal och städkund. Vår låga personalomsättning ger dig bekanta ansikten på de som utför städtjänsten på ditt kontor. Du har även direktkontakt med den som ansvarar och utför kontorsstädningen på ditt kontor, korta och effektiva beslutsvägar underlättar för dig och oss och ger bästa resultatet av kontorsstädningen. Genom våra filialer I Stockholm, Malmö och Trollhättan har vi möjlighet att erbjuda våra tjänster over ett stort område.

Kontorsstädning med flexibla städtider

Vi utför kontorstädning på flexibla tider och anpassar oss efter era städbehov. Vi går igenom era städönskemål vid vårt besök hos er.

Anpassad kontorsstädning

Vi sammanställer en anpassad städinstruktion för ditt behov. Har du tillfälliga behov är vi flexibla och anpassar städningen efter detta.

Kontorsstädning med miljötänk

Våra städprodukter har minimal miljöpåverkan. Du och vi får en bra arbetsmiljö. Våra metoder ger hög kvalitet på städningen med minimal miljöpåverkan.

Minimal miljöpåverkan

Minimal miljöpåverkan

Våra städprodukter har minimal miljöpåverkan så att vi skapar en bra miljö för er och vår personal. Vår städfirma strävar alltid att använda oss av miljömärkta produkter i städverksamheten.

Minimal miljöpåverkan

Kontorsstädning

Noggrannhet, kvalitetssäkring, god service, kontinuitet hos personal är ledord i vår städfirma.

Minimal miljöpåverkan

Butiksstädning

Effektivitet, kvalitetssäkring, noggrannhet, moderna maskiner och utrustning ger dig alltid 100% resultat när du anlitar oss som städföretag.

Minimal miljöpåverkan

Rena Rulltrappor

Rengöring av rulltrappor med unik metod, 100% miljövänlig med bästa resultat. Bäst i test hos Sveriges största flygplats.

Städ & Golvteknik stöder ActionAid


Copyright © 2015 Servicegruppen Städ och Golvteknik AB | Fredriksdalsgatan 12c, 412 65 Göteborg | Tel. 0708-329698