Rengöring av rulltrappor - Vår metod

Vid rengöring av rulltrappor används olika metoder. Vår metod ger mervärden för dig som kund, bättre slutresultat och mindre miljöpåverkan.

Samarbetspartner med ledande tillverkare

Vi har ett långvarigt samarbete med Sveriges bästa rulltrappsinstallatör, som rekommenderar vår metod framför andra på grund av ett antal faktorer, bl.a mindre slitage, renare grop och inte minst minskad risk för att borsta fast stenar och grus i trappan som gör att den stannar och fastnar.

22 års erfarenhet av rengöring av rulltrappor

Rena rulltrappor har 22 års erferenhet av rengöring av rulltrappor och rullband.Vår metod uppskattas av de som vill ha ett bra slutresultat på ett miljövänligt sätt. Vi har mycket goda referenser från kunder som uppskattar slutresultatet och förstår kvaliteterna med vårt arbetssätt.

Miljögodkänd rengöringsmetod

RenaRulltrappor jobbar med manuell ångrengöring av varje plan- och sättsteg. Vår metod är 100% miljövänlig (viktig förutsättning om butiker och köpcentra är miljöcertifierade. Borstmaskiner kör ofta med avfettningsmedel eller andra starka alkaliska rengöringsmedel för att få lika rent som oss. Vår metod tar lite längre tid än med den gamla borstmetoden, men slutresultatet blir bättre och är snällare mot miljön.

Bäst i test!

Vår metod blev bäst i test när de hade en utvärdering på sveriges största flygplats av olika metoder från olika leverantörer. Vi och vår metod fick bäst betyg och vår metod blev den mest miljövänliga i testet.

Kundreferenser

Sveriges största flygplats, flera större köpcentra i Sverige, Fastighetsförvaltare/ägare, marknadsledande butikskedjor, detaljhandelskedjor i Sverige. Vid förfrågan kan du få personliga referenser inom ditt verksamhetsområde.

Mer om rengöringsmetoden

När vi rengör rulltrappor tar vi bort durkplåtar och rengör gropen framför rulltrappan från damm, smuts, löv som ofta är oljeindränkt. Vi minskar riskerna för brand i den oljeindränkta smutsen i gropen. Dessutom blir det trevligare att jobba med service efter vi har gjort rent.

Bätte slutresultat

Vi når ett bättre slutresultat jmf med den gamla bortsmetoden, som ofta inte kommer åt intill kanter med borstar. Vi synar/rengör manuellt varje steg och kan ta bort grus/stenar som fastnat mellan stegen. Borstarna orkar inte lyfta bort stenar som kilat sig fast i stegen.

Mindre slitage

Den gamla bortsmetoden sliter mekaniskt på ytan som gör att efter ett antal tvättar ser trappan aldrig riktigt ren ut. Lacken på planstegen slits bort och aluminium mörknar/oxiderar och trappan ser smutsig ut fastän den är rengjord. Ånga som vi använder för rengöring av rulltrappa, fungerar speciellt bra mot olja/smuts i rulltrappa. Vi tar manuellt bort stenar och grus som fastnat vilket minskar risken för oväntade driftstopp och slitage på trappa.

Sammanfattning:

  • Metod rekommenderad av ledande tillverkare av rulltrappor
  • 100% miljövänlig
  • Mindre slitage på rulltrappa
  • Minskad brandrisk i oljeindränkt damm/smuts
  • Bättre slutresultat efter rengöring av rulltrappa
  • Rengöringsmetod är bäst i test
Minimal miljöpåverkan

Minimal miljöpåverkan

Våra städprodukter har minimal miljöpåverkan så att vi skapar en bra miljö för er och vår personal. Vår städfirma strävar alltid att använda oss av miljömärkta produkter i städverksamheten.

Minimal miljöpåverkan

Kontorsstädning

Noggrannhet, kvalitetssäkring, god service, kontinuitet hos personal är ledord i vår städfirma.

Minimal miljöpåverkan

Butiksstädning

Effektivitet, kvalitetssäkring, noggrannhet, moderna maskiner och utrustning ger dig alltid 100% resultat när du anlitar oss som städföretag.

Minimal miljöpåverkan

Rena Rulltrappor

Rengöring av rulltrappor med unik metod, 100% miljövänlig med bästa resultat. Bäst i test hos Sveriges största flygplats.

Städ & Golvteknik stöder ActionAid


Copyright © 2015 Servicegruppen Städ och Golvteknik AB | Fredriksdalsgatan 12c, 412 65 Göteborg | Tel. 0708-329698