Golvvård och golvunderhåll i Göteborg

Städ och Golvteknik utför även golvvård och golvunderhåll av linoleumgolv, stengolv, plastgolv och trägolv i Göteborg med omnejd.

Välvårdade golv är lättstädade och får en bättre livslängd. Vi utför underhåll och rengöring av alla golvtyper oavsett om de är linoleum, sten, plast eller trä i Göteborg , Västra Sverige, Stockholm och Malmö.

Du kan även få specialbehandling av dina golv t.ex halkskyddsbehandling. Vi strävar efter att arbeta med vaxbehandlingar.

Exempel på golv som vi behandlar i Göteborg med omnejd:

  • Linoleumgolv
  • Gummigolv
  • Stengolv
  • Trägolv
  • Textilgolv
  • Vinylgolv
  • Plastgolv
  • Specialgolv (ex. Peran Rustik)

Underhåll av Linoleumgolv rengöring renovering i Göteborg

Vid vård och underhåll av linoleumgolv (naturmaterial) så bör man använda ett naturligt och naturvänlig PH-neutral rengöringsprodukt (PH 7-8), undvik att använda rengöringsmedel (ex. såpa som har ca PH >8) använd sparsamt med vatten (kan lösa upp det vax som skyddar linoleumgolvet) Efterbehandla med en naturlig skyddsvax anpassad till linoleumgolv.

Vid kraftigt nedsmutsade golv eller då gammal polish måste tas bort krävs ibland en sk. "noll-ställning" av golvet, där smuts och gamla polish-rester tas bort innan ytbehandling görs av naturligt underhållsvax för linoleumgolv.

Städ och Golvteknik i Göteborg strävar efter att använda miljömärkta rengörings och underhålls produkter i största möjliga mån.

Underhåll av stengolv i Göteborg, Västra Sverige

Underhåll av stengolv kräver rätt kunskap och erferenhet. Vi har jobbat med golvunderhåll i mer än 22 år och har rätt material och anpassade maskiner för detta. Om stengolvet tidigare varit hårt nedsmutsat krävs ofta en djupare rengöring med något stenrengöringsmedel och maskinskurning. Efter rengöring av stengolvet går det att efterbehandla med anpassatt medel för ytbehandling (ex. stentvåll) som sluter porer i stenen. För att få en lättstädad yta och lyster rekommederas ytskikts-behandling. Periodiskt underhåll görs ofta med såpa. Vissa stengolv (ex. marmor) är känsliga mot sura vätskor och rengöringsmedel (med PH>7), Vissa granitgolv och marmorgolv kan även absorbera vätska med fläckar som resultat. Som efterbehandling gör man ibland hårdvaxning eller inoljning beroende på stensort och belastning på golv.

Maskinskurning av golv i Göteborg med omnejd

Innan vi behandlar golvet gör vi mestadels en maskinskurning av golvet för att ta bort gamla rester av vax eller polish. Maskinskurningen och efterföljande behandling ger dig ett lättstädat golv med fin lyster.

Polering av golv i Göteborg med omnejd

Efter maskinskurning och behandling av vax (trend) eller polish så kan vi polera golvet så det får rätt glans och lyster. Poleringen gör golvet tåligare och mer lättstädat.

Moderna maskiner utrustning

Med våra moderna maskiner för underhåll av linoliumgolv, stengolv, platsgolv och trägolv utför vi jobbet snabbt och effektivt. i Göteborg med omnejd.

Minimal miljöpåverkan

Minimal miljöpåverkan

Våra städprodukter har minimal miljöpåverkan så att vi skapar en bra miljö för er och vår personal. Vår städfirma strävar alltid att använda oss av miljömärkta produkter i städverksamheten.

Minimal miljöpåverkan

Kontorsstädning

Noggrannhet, kvalitetssäkring, god service, kontinuitet hos personal är ledord i vår städfirma.

Minimal miljöpåverkan

Butiksstädning

Effektivitet, kvalitetssäkring, noggrannhet, moderna maskiner och utrustning ger dig alltid 100% resultat när du anlitar oss som städföretag.

Minimal miljöpåverkan

Rena Rulltrappor

Rengöring av rulltrappor med unik metod, 100% miljövänlig med bästa resultat. Bäst i test hos Sveriges största flygplats.

Städ & Golvteknik stöder ActionAid


Copyright © 2015 Servicegruppen Städ och Golvteknik AB | Fredriksdalsgatan 12c, 412 65 Göteborg | Tel. 0708-329698