Om Städ & Golvteknik

Städ & Golvteknik i Göteborg är en städfirma specialiserad på städning av kommersiella lokaler (butiksstäd, kontorsstäd, byggstäd och rengöring av rulltrappor.

Städ och golvteknik har mer än 22 års erfarenhet som städfirma i göteborg av att underhålla och städa kommersiella lokaler. Våra kunder är butiker, företag, fastighetsbolag, fastighetsförvaltare som har behov av städning och underhåll av golv med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi är en städfirma i Göteborg med många nöjda kunder.

Nöjda kunder -> Glad personal -> Nöjda kunder

Vi som städföretag jobbar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett trevligt arbetsklimat för våra anställda. Som kund möter du motiverade medarbetare som är duktiga inom sitt yrkesområde och som ser till att alltid ge 100%. Vi lägger vikt vid att du som kund har en personlig kontakt med de som utför tjänster i dina lokaler , det underlättar och snabbar upp kommunikationen.

Som kund till vårt städföretag skall du alltid vara säker på att få våra tjänster utförda med god kvalitet, effektivt och nöjd kund garanti. Under referenser kan du läsa mer om inom vilka branscher vi har goda referenser och nöjda kunder. Vi går alltid igenom era behov och anpassar våra tjänster i en detaljerad städinstruktion, så du får bästa resultat till konkurrenskraftigt pris.

Kontakta oss gärna så kommer vi ut till er och ser vad vi kan hjälpa till med.

Med vänlig hälsning
Städ och Golvteknik AB

Personal i städfirman

Vår personal i städfirman har lång erfarenhet och god kompetens inom respektive arbetsområde, byggstäd, butiksstäd, kontorsstäd och rengöring av rulltrappor. All vår personal i städfirman är försäkrade i Fora och företaget har kollektivavtal. Städfirman har full ansvarsförsäkring och företagsförsäkring för kundernas trygghet. Med moderna städmaskiner och städutrustning ger vi våra kunder en hög effektivitet och ett bra städresultat. Städfirman är ansluten till Svenskt Näringsliv, Almega och har kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund.

Städ & Golvtekniks affärsidé

Städ & Golvteknik skall vara en garanti för att du som kund blir väl bemött, för att du får en produkt/tjänst av hög kvalitet och att du får ut mer glädje av ditt köp av oss än du förväntade dig.

Minimal miljöpåverkan

Minimal miljöpåverkan

Våra städprodukter har minimal miljöpåverkan så att vi skapar en bra miljö för er och vår personal. Vår städfirma strävar alltid att använda oss av miljömärkta produkter i städverksamheten.

Minimal miljöpåverkan

Kontorsstädning

Noggrannhet, kvalitetssäkring, god service, kontinuitet hos personal är ledord i vår städfirma.

Minimal miljöpåverkan

Butiksstädning

Effektivitet, kvalitetssäkring, noggrannhet, moderna maskiner och utrustning ger dig alltid 100% resultat när du anlitar oss som städföretag.

Minimal miljöpåverkan

Rena Rulltrappor

Rengöring av rulltrappor med unik metod, 100% miljövänlig med bästa resultat. Bäst i test hos Sveriges största flygplats.

Städ & Golvteknik stöder ActionAid


Copyright © 2015 Servicegruppen Städ och Golvteknik AB | Fredriksdalsgatan 12c, 412 65 Göteborg | Tel. 0708-329698